Nereus

Nereus Oy perustettiin vuonna 1989, erikoistuen vesikiertoisten lattialämmitysratkaisujen suunnitteluun, asennukseen ja markkinointiin. Nereus on alalla pisimpään toiminut tuotemerkki, jonka laatuun ja kokemukseen luottavat myös kotimaiset rakennusalan huippuosaajat.

Nereus on osa kansainvälistä Uponor-konsernia

Nykyään Nereus-lattialämmitys kuuluu osaksi Uponor Suomi Oy:n lattialämmityksen tuotetarjontaa. Uponor on yksi johtavista asuin- ja liikerakennusten sisäilmasto- ja käyttövesijärjestelmien toimittajista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Pohjois-Euroopassa Uponor on myös merkittävä yhdyskuntatekniikan putkijärjestelmien toimittaja.

Uponorissa työskentelee yhteensä noin 3 700 henkilöä 30 maassa. Konsernin liikevaihto 2015 oli n 1 050 miljoonaa euroa. Uponorin osake on listattu NASDAQ Helsingissä. www.uponor.fi

Huoleton ja miellyttävä Nereus-lattialämmitys on toimitettu jo yli 25.000 kotitalouteen

Pientaloasunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys on noussut selvästi suosituimmaksi ja halutuimmaksi lämmönjakoratkaisuksi. Aivan keskeiset valintaan vaikuttavat perusteet ovat energiatalous sekä asumismukavuus, jotka järjestelmällä saavutetaan.  Asiakkaiden tyytyväisyys järjestelmän toimintaan, käyttömukavuuteen ja hankinnan vaivattomuuteen ovat palveluprosessimme tärkeimmät laatukriteerit.

Pientalojen lisäksi Nereus toimittaa lattialämmitysratkaisuja mm. kerrostaloihin, teollisuus- ja liiketiloihin, jäähalleihin, kylpylöihin ja maatilatalouden rakennuksiin.