Vesikiertoinen lattialämmitys saneerauskohteeseen

 Nereuksen vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu myös saneerauskohteisiin.

Oletko remontoimassa asuntoasi ja haaveilet lattialämmityksestä? Nereuksen vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu myös saneerauskohteisiin!

Sähkö- tai vesipattereilla varustettu asuintalo voidaan muuttaa esim. talon lattiaremontin yhteydessä vesikiertoisella lattialämmityksellä lämpiäväksi, joko osittain tai kokonaan. Nereus-lattialämmitysjärjestelmistä löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin saneerauskohteisiin ja lattiarakenteisiin.

Kun lämpö jaetaan huoneisiin vesikiertoisten lattialämmitysputkien avulla, voi lämmönlähteenä käyttää mitä tahansa energiamuotoa kuten esimerkiksi: öljylämmitystä, maa- tai kaukolämpöä, ilma- vesi, pelletti-, sähkö- tai aurinkolämpöä. Lämmönlähde on myös myöhemmin vapaasti muutettavissa haluttuun muotoon.

Vesikiertoisen lattialämmityksen suunnittelu

Lattialämmityksen suunnittelussa otetaan aina huomioon mm. lattian materiaalit, rakenne, eristys ja se, kuinka paljon vanhaa lattiaa on varaa nostaa. Huomioitavaa saneerauskohteiden osalta on se, että lattialämmityksen lämmitystehontarpeen riittävyys tulee varmistaa ennen remontin toteuttamista. LVI- ja rakennesuunnittelijan konsultointi saattaa myös olla tarpeen.

Nereuksen vesikiertoinen lattilämmitys on huoleton ja turvallinen hankinta. Nereuksen lattialämmitykset asennetaan aina takuutyönä. Lue lisää tuoteturvastamme ja pyydä tarjous lähimmältä jälleenmyyjältä!