Korkealuokkaiset tuotteet

Nereus-lattialämmitysputket    

Nereus PE-Xa-muoviputken valmistus ja testaus tapahtuvat tarkkaan valvotussa prosessissa. Putken happitiiveyttä varmistaa sisäputken ja ulommaisen kerroksen välissä tiivis happidiffuusiokalvo (EVOH).

Nereus-lattialämmitysjakotukki- kaikkien tilojen jakotukki

Nereuksen jakotukki soveltuu laajan säätöalueensa johdosta niin pientalon kuin
isompienkin kohteiden lattialämmitysratkaisuksi. Kustannustehokas Nereus jakotukki antaa myös selvää kustannussäästöä.

Erinomaiset virtaama-arvot

Nereus Calore -jakotukin hyvät virtaamaominaisuudet (yli 1300 l/h) mahdollistavat laaja-alaisen käytön myös isoissa tiloissa. Myös kustannuksissa säästetään, koska putkipiirit voidaan suunnitella pidemmiksi. Piirien lukumäärän pienentyessä pystytään myös jakotukin paikkoja karsimaan. Jakotukki on valmiiksi koottu kokonaisuus, jolloin sen asennus on helppoa ja nopeaa. Jakotukin kätisyys vaihdetaan vain kääntämällä seinäkannakkeet toiselle puolelle.


Piirien lukumäärä                      2          3          4           5            6           7           8         9       10        11       12 
Jakotukkien pituudet (mm) 230    280    330    380    430    480    530    580   630    680    730

Nereus-termostaatit ja toimilaitteet

Asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan voidaan järjestelmään lisätä langallisia tai
langattomia huonetermostaatteja. Yksilöllisen lattialämmityssuunnitelman ja tarkkasäätöisen
Nereus-jakotukin ansiosta Nereus-järjestelmissä huonetermostaatit suunnitellaan lähtökohtaisesti
vain makuu- ja olohuoneisiin. Asiakkaan toivomusten mukaan termostaatteja voidaan lisätä myös muihin huonetiloihin.

Nereuksen langaton järjestelmä voidaan sijoittaa joustavasti asuntoon. Johdotuksia ei tarvita, mikä on suuri etu erityisesti kivi- ja hirsitaloissa sekä saneerauskohteissa.

Reunanauha

Lattialämmityksessä betonilaatta lämpölaajenee kuivumiskutistumaa enemmän. Kantavien rakenteiden ja betonilaatan väliin asennetaankin Nereus-reunanauha tasaamaan lattialaatan lämpöliikkeitä.

Syöttöputket

Nereuksen käyttämä 25 mm syöttöputki on valmiina suojaputkessa, jonka johdosta se on turvallinen ja energiaystävällinen "lämmönsiirtäjä" jakotukin ja lämmönlähteen välillä.

Suojaputki

Suojaputki on tarkoitettu suojaamaan lämmitysputkia rakenteiden läpivienneissä ja liikuntasaumoissa.

Putkiohjauskaari

Putkiohjauskaari helpottaa lattialämmitysputken kiinnitystä jakotukkiin ja suojaa putkia taivutuksen yhteydessä sekä betonilaatan lämpöliikkeiltä.

Putkikiinnikkeet

Nereuksen valtuuttamalla asentajalla on käytössä kaikki ajanmukaisimmat putken kiinnitysmenetelmät: Putken kiinnittäminen momenttisäätöisellä sidontalankakoneella on nopeaa ja turvallista. Myös Nereuksen oma naulakiinnike on turvallinen valinta kipsilevylattioissa.

Tuoteluettelo

Varaosaluettelo