Lattialämmityksen asennus

 

Kun lattialämmityksen suunnitelma on laadittu, on asennuksen aika. Nereuksen vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän asennus toteutetaan valtuutetun Nereus-asentajan toimesta. Nereus-lämmitysjärjestelmät on suunnattu pientalorakentamiseen ja toteutuamme lattialämmityksen talon kaikkiin tiloihin.

Toteutamme lattialämmityksen asennuksen sekä uudiskohteisiin että saneerauskohteisiin. Lämmitystehon tarve vaihtelee huoneiden ja ikkunoiden koosta, minkä vuoksi oikea suunnittelu ja asennus takaa energiatehokkaan lattialämmitysjärjestelmän. Suosittelemmekin olemaan yhteydessä jälleenmyyjiimme jo rakentamisen suunnitteluvaiheessa. Mikäli haluat tietää lisää, ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö!

Lattialämmityksen asennuksen vaiheet

Normaalikokoisen omakotitalon lattialämmitysjärjestelmää asennettaessa menee yleensä yksi työpäivä. Asennuksen jälkeen putkisto koeponnistetaan ilmalla ennen lattiavalua. Putket asennetaan aina yhtenäisinä lenkkeinä ilman lattiaan jääviä liitoksia. Lattialämmitysjärjestelmän vesitäytön ja ilmauksen jälkeen suoritetaan loppusäätö ja annetaan asiakkaalle käyttöopastus järjestelmän mahdolliseen säätämiseen.

Asiakas saa käyttöohjeen, lattialämmityssuunnitelmat sisältäen lämpöhäviölaskelmat sekä asennuspöytäkirjan ja tuoteturvatodistuksen.

Nereus lattialämmityksen asennus toteutetaan pitkällä ammattitaidolla. Pyydä tarjous!