Lämmitysjärjestelmä takuutyönä avaimet käteen -periaatteella


Asunnon lämmitysjärjestelmä on asumisviihtyvyyden kannalta ratkaiseva päätös. Tuota päätöstä voi helpottaa Nereuksen palveluita hyödyntämällä. Nereuksen edelläkävijäasema vesikiertoisen lattialämmityksen suunnittelijana ja toimittajana, takuutyönä tehtävä asennus sekä yhden oven palvelu ovat taloudellinen hankinta ostohetkellä ja myös pidemmällä aikavälillä. Avaimet käteen -periaatteella tehtävä toimitus alkaa suunnittelusta, ja asennus ajoitetaan rakennusvaiheiden mukaan tapauskohtaisesti.

Lämmitysjärjestelmän suunnittelu huomioi huonekohtaisen tarpeen

Nereus-lämmitysjärjestelmän suunnittelutyöllä taataan, että huoneet pysyvät tasaisen lämpiminä ja vedottomina. Vesikiertoisessa lattialämmityksessä koko lattia toimi lämmönluovuttajana, mutta huonekohtaisena muuttujana on esimerkiksi ikkunoiden määrä. Lämmityksen tehotarve kartoitetaankin huonekohtaisesti ennakkoon, ja lattialle asennettava putkiston CAD-piirroskuva toimii asentajien
työkaluna. Asiakas saa aina omat suunnitelmansa kätevästi sähköisessä muodossa PDF- tiedostona.

Valtuutetun asentajan toimesta lämmitysjärjestelmän asennus, testaus ja käyttökoulutus

Nereus-lämmitysjärjestelmän asentaja käy ennen asiakastyöhön ryhtymistään valtuutuskoulutuksen jossa täytyy tietää tuotteiden viimeisin tekniikka, niiden ominaisuudet ja suorittaa valvottu kenttäkoe. Asiakkaan kohteessa lämmitysjärjestelmän asennuksen jälkeen putkisto koeponnistetaan ennen lattiavalua. Lämmitysjärjestelmän toimivuuden varmistuttua, asiakas saa vielä käyttökoulutuksen järjestelmän mahdollista myöhempää säätämistä varten. Asiakkaalle jää myös käyttöopas ja tietysti tuoteturvatodistus.

Nereuksen kokemus ja tuoteturva helpottavat asiakkaan lämmitysjärjestelmän valintaa

Vaikka Nereuksella on kokemusta lattialämmitystoimittajana jo yli 25 vuoden ajalta, asenteemme on, että olemme niin hyviä kuin viimeisin suoritus on tasoltaan. Lopullisen päätöksen työmme laadusta antaa kuitenkin asiakkaamme ja asumisen arkipäivä. Lämmitysjärjestelmämme on asennettu reilusti yli 25 000 kohteeseen, joten osaamisemme on testattu ja testataan joka päivä eri puolella Suomea.
 
Ota yhteyttä jälleenmyyjäämme jo rakentamisen suunnitteluvaiheessa. Näin saat järjestelmästämme kaiken hyödyn irti. Nereuksen kokemukseen luotetaan, sillä Nereus Oy on ansainnut vahvan ja luotettavan edelläkävijän aseman vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien suunnittelijana ja toteuttajana.
 
Asiakas saa Nereukselta lattialämmitykseen liittyvän suunnittelun, tuotteet sekä niiden ammattitaitoisen asennuksen avaimet käteen -periaatteella. Nereus Oy:n omien suunnittelijoiden asiakaskohtaisesti toteuttama lattialämmityssuunnitelma ja valtuutettujen Nereus-asentajien suorittama asennus takaavat parhaan kokonaistaloudellisen lämmityksen. Kysy lisää tarjouspyyntölomakkeellamme!
 
Vesikiertoisessa lämmityksessä koko lattiapinta-ala toimii lämmönluovuttajana, jolloin tarvittava lämmönluovutusteho lattianeliölle on pieni. Lämpö nousee lattiasta ilman liikkeen mukana eli konvektiona sekä suorana lämpösäteilynä, jolloin nämä kaksi lämmönsiirtymistapaa yhdessä siirtävät lämmön kaikkialle huonetilaan ja kaikille muillekin pinnoille.